Colofon

Welkom op de web site van Arie Pool. Er zijn meerdere Arie's actief op het internet. En ik ben dus één van de Arie's.

Mijn naam is Arie Pool.

Mijn Linked In: http://www.linkedin.com/in/ariepool
Mijn Youtube: http://www.youtube.com/ariepool
Mijn e-mail info@ariepool.com

Deze site heeft twee doelen. Ik wil experimenteren met het medium Internet, met zijn mogelijkheden, en zijn kansen. Deze site is gebaseerd op Wordpress voor de Blog en de verhalen, 

Dit is de zoveelste versie van mijn site. Vorige versies waren o.a. gebaseerd op WikkaWiki, Drupal en op eigenbouw CMSsen.

Ik wil jou graag laten delen in de mensen, gedachten en "dingen" die ik de afgelopen jaren zo tegen gekomen ben: familiegeschiedenis, Elim, Taize, Foto's, NLP, en nog veel meer.  Als je wilt reageren, of als je iets tegen komt dat hier niet thuis hoort: mail mij via info@ariepool.com

Al hetgeen dat hier geplaatst wordt, is mijn verantwoordelijkheid. Van de meeste teksten en foto's ben ik eigenaar. Als u eigenaar bent van een foto of tekst op deze site, en u vindt dat deze verwijderd moet worden, of als u andersinds bezwaar heeft tegen de publicatie van bepaalde foto's kunt u contact met mij opnemen via de mail.

Alle tekst en beeld is mijn interpretatie van de werkelijkheid. U kunt dus geen rechten ontlenen aan hetgeen hier op de site gepubliceerd staat. In uw beeld van de werkelijkheid hoeft het ook niet waar te zijn wat hier staat. Dat geldt voor alle onderdelen van de site. Ook voor die delen die een "geschiedenis" suggereren. Ook de geschiedenis die ik beschrijf is mijn interpretatie van het gebeurde. Ik stel het wel op prijs als u uw eigen beelden met mij zoudt willen delen.

U heeft niet zomaar het recht om teksten en beelden van mijn site ergens anders te publiceren. Als u dit wilt doen, stel ik een vraag om toestemming erg op prijs. Meestal krijgt u de toestemming ook wel. 

Links op deze site zijn ter informatie. De meeste links leken mij wel een goed idee toen ik ze plaatste. Ik ben niet verantwoordelijk voor de website en zijn inhoud aan de andere kant van de link.

                                 

Deze site wordt gehost bij Versio en is gemaakt om te worden bekeken door iedere browser die HTML 4 ondersteunt, op een resolutie van 1024 x 768 pixels of hoger.